Bepi Tosolini
1010
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1010,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Grappa Merlot

Druivenrassen: Merlot 100%

Kleur: Kristal heldere kleur

Aroma’s: Het intense bouquet van kersen en viooltjes

Smaak: In de mond is hij zacht en aanhoudend, elegant en droog.

Food pairing: Na de maaltijd, met goede chocolade.

Distillatiesysteem: Door middel van discontinue bain-marie alambiekketel. Dit delicate distillatiesysteem zorgt ervoor dat de draf geleidelijk wordt verwarmd om de fijne en aromatische bestanddelen te scheiden van de bittere en minder fijne bestanddelen. Een nog verfijndere en harmonieuzere grappa wordt verkregen door een tweede distillatie die plaatsvindt in een aparte kolom.

Rijping: vóór het bottelen rust de grappa gedurende een korte periode in roestvrijstalen tanks, zodat de verschillende bestanddelen zich kunnen vermengen.

Alcoholpercentage: 40%

Serveertemperatuur: 10-12° C

Grappa Cabernet

Druivenrassen: Cabernet-Sauvignon 100%

Kleur: Kristal heldere kleur

Aroma’s: We vinden aroma’s van zwarte bes en specerijen

Smaak: Een grappa met een sterk karakter en aanhoudend, ook elegant en droog.

Food pairing: Na de maaltijd, met goede chocolade.

Distillatiesysteem: Door middel van discontinue bain-marie alambiekketel. Dit delicate distillatiesysteem zorgt ervoor dat de draf geleidelijk wordt verwarmd om de fijne en aromatische bestanddelen te scheiden van de bittere en minder fijne bestanddelen. Een nog verfijndere en harmonieuzere grappa wordt verkregen door een tweede distillatie die plaatsvindt in een aparte kolom.

Rijping: vóór het bottelen rust de grappa gedurende een korte periode in roestvrijstalen tanks, zodat de verschillende bestanddelen zich kunnen vermengen.

Alcoholpercentage: 40%

Serveertemperatuur: 10-12° C

Grappa Pinot Grigio

Druivenrassen: Pinot Grigio 100%

Kleur: Kristal heldere kleur

Aroma’s: We vinden aroma’s van appel en peer

Smaak: Een zachte en elegante grappa met mooie fruitige tonen.

Food pairing: Na de maaltijd, met goede chocolade.

Distillatiesysteem: Door middel van discontinue bain-marie alambiekketel. Dit delicate distillatiesysteem zorgt ervoor dat de draf geleidelijk wordt verwarmd om de fijne en aromatische bestanddelen te scheiden van de bittere en minder fijne bestanddelen. Een nog verfijndere en harmonieuzere grappa wordt verkregen door een tweede distillatie die plaatsvindt in een aparte kolom.

Rijping: vóór het bottelen rust de grappa gedurende een korte periode in roestvrijstalen tanks, zodat de verschillende bestanddelen zich kunnen vermengen.

Alcoholpercentage: 40%

Serveertemperatuur: 10-12° C

Grappa Moscato

Druivenrassen: Moscato 100%

Kleur: Kristal heldere kleur

Aroma’s: We vinden aroma’s van druif en aardbeien

Smaak: Een zachte en elegante grappa met mooie fruitige tonen.

Food pairing: Na de maaltijd, met goede chocolade.

Distillatiesysteem: Door middel van discontinue bain-marie alambiekketel. Dit delicate distillatiesysteem zorgt ervoor dat de draf geleidelijk wordt verwarmd om de fijne en aromatische bestanddelen te scheiden van de bittere en minder fijne bestanddelen. Een nog verfijndere en harmonieuzere grappa wordt verkregen door een tweede distillatie die plaatsvindt in een aparte kolom.

Rijping: vóór het bottelen rust de grappa gedurende een korte periode in roestvrijstalen tanks, zodat de verschillende bestanddelen zich kunnen vermengen.

Alcoholpercentage: 40%

Serveertemperatuur: 10-12° C

Grappa Ramandolo

Druivenrassen: Ramandolo 100%

Kleur: Kristal heldere kleur

Aroma’s: Aanwezige aroma’s van honing en rijpe peer

Smaak: Een zachte en elegante grappa met mooie fruitige tonen.

Food pairing: Na de maaltijd, met goede chocolade.

Distillatiesysteem: Door middel van discontinue bain-marie alambiekketel. Dit delicate distillatiesysteem zorgt ervoor dat de draf geleidelijk wordt verwarmd om de fijne en aromatische bestanddelen te scheiden van de bittere en minder fijne bestanddelen. Een nog verfijndere en harmonieuzere grappa wordt verkregen door een tweede distillatie die plaatsvindt in een aparte kolom.

Rijping: vóór het bottelen rust de grappa gedurende een korte periode in roestvrijstalen tanks, zodat de verschillende bestanddelen zich kunnen vermengen.

Alcoholpercentage: 40%

Serveertemperatuur: 10-12° C

Wilt u meer informatie over de bovenstaande grappa’s of meer weten over de bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.