Colomba Bianca
986
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-986,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zibibbo

Druivenrassen: Zibbibo 100%

Kleur: Diep strogele kleur met gouden accenten 

Aroma’s: Een aangenaam, fruitig bouquet met tonen van amandel, abrikoos, sinaasappelbloesem en salie.

Smaak: Hij is fris, rijk en elegant met een grote intensiteit aan aroma’s en een lange afdronk in de mond.

Food pairing: Uitstekend als aperitief, verheerlijkt hij op uitzonderlijke wijze de typische mediterrane gerechten op basis van vis en schaaldieren. Hij gaat ook goed met kaas.

Vinificatie: De druiven worden eind augustus geoogst; na een zachte persing van de druiven, wordt de most gedurende 24 uur geklaard bij 12° C. De most vergist bij 15° C met speciaal geselecteerde gisten.

Rijping: In de fles

Alcoholpercentage: 12,5%

Serveertemperatuur: 8 – 12° C

Syrah

Druivenrassen: Syrah 100%

Kleur: Robijnrode kleur met paarse accenten

Aroma’s: Het aroma doet ons denken aan bessen (bramen) en viooltjesbloemen.

Smaak: In de mond is hij robuust en goed gestructureerd. Vol met een goed aanwezig karakter met een lange aromatische persistentie.

Food pairing: Vooral erg goed bij vleeswaren en gerijpte kazen. Het is een uitstekende begeleider van gegrild of gebakken vlees.

Vinificatie: De druiven worden met de hand geplukt en voorzichtig ontsteeld vóór de maceratie op de schil. Na de malolactische gisting wordt de wijn gedurende 8 maanden in stalen tanks gerijpt.

Rijping: 8 maanden in de tank, later in de fles

Alcoholpercentage: 14%

Serveertemperatuur: 16° C

Wilt u meer informatie over de bovenstaande wijnen of meer weten over de bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.