Dario Coos
2673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2673,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ribolla Gialla

Druivenrassen: 100 % Malvasia

Kleur: Sterk intens strogele kleur

Aroma’s: Fruitig met tonen van abrikoos en perzik

Smaak: Droog en rond, harmonieus

Food pairing: Goede aperitief met lichte amuses. Goed te combineren met soepen en gerechten met vissaus

Vinificatie: De druiven worden zacht geperst en de fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten onder gecontroleerde temperatuur tussen de 18 en 20 gr C. Dit proces vindt minstens 4 maanden plaats

Serveertemperatuur: tussen de 10 en 12 Gr C.

Alcoholpercentage: 12%

Malvasia Ridotto

Druivenrassen: Ribolla Gialla

Kleur: Strogeel met groene reflexen..

Aroma’s: Delicate neus met bloemige tonen, fris mineraal met sappige tonen.

Smaak: Minerale bloemige smaak

Food pairing: Perfecte combinatie met visgerechten.

Vinificatie: Na een zachte persing worden de druiven gefermenteerd onder gecontroleerde temperatuur in roestvrije stalen vaten voor minstens 4 maanden.

Serveertemperatuur: 10-12° C

Alcoholpercentage: 14,5%

Wilt u meer informatie over de bovenstaande wijnen of meer weten over de bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.