Kersttastings
2539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2539,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kersttastings Nuova Sardegna

Helaas moeten wij u iets mededelen ..

 

Door alle ontwikkelingen en onzekerheden om ons heen, voelen wij ons genoodzaakt om de kersttastings op zaterdag 18 december en zondag 19 december NIET in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan.

 

Hoe gaan en kunnen we het wel doen?

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw wijnen te bestellen en meteen mee te nemen vanuit ons magazijn, natuurlijk kunt u ook wijnen proeven. Maak dan een persoonlijke afspraak verkoop@nuovasardegna.nl of bel/app Raimondo 06-21 54 12 53

 

Het veiligst is natuurlijk om uw wijnen te bestellen via mail verkoop@nuovasardegna.nl en dan komen wij de wijnen persoonlijk en gratis bij u aan huis leveren.

Als u al een afspraak heeft gemaakt voor deze tastingsdagen dan nemen wij persoonlijk contact met u op om e.e.a. af te spreken.