Introductie
1114
post-template-default,single,single-post,postid-1114,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Introductie

Graag willen we een nieuw lid van onze Nuova Sardegna famiglia aan u voorstellen. Vi presenta Mark Bertrand!

Mark is een Italië liefhebber pur sang. Het maakt niet uit of het nu om de cultuur gaat van Italië, haar geschiedenis, haar gebruiken, het eten of drinken…. Mark houdt ervan. Hij heeft ongeveer zes jaar lang geschreven voor de Smaak van Italië en heeft tijdens die periode zo’n beetje ieder onderwerp over Italië de revue laten passeren. Nu gaat hij zich toeleggen op zijn grootste hobby, wijnen, en gaat hij zijn ervaringen over die wijnen met ons delen.

Met name de kleinere, meer specialistischere wijnhuizen heeft zijn voorkeur. Daar is de passie het grootst en dat vind je dan ook terug in de wijn. Het gaat Mark vooral om het verhaal achter de wijn, met welk gerecht de wijn helemaal fantastisch is en wat de wijn met je doet. Mark: “Iedere wijn heeft een verhaal en ik wil dat verhaal heel graag aan jullie vertellen. De emotie die in iedere wijn zit, wil ik naar boven halen en uitleggen”.

Iedere eerste week van de maand deelt Mark in zijn blog zijn ervaringen met ons. De ene keer gaat het over een regio, een andere keer over een wijnhuis en dan weer over een specifieke wijn. De rode draad van iedere blog is echter hetzelfde: zijn liefde voor de Italiaanse wijn. La vita è troppo breve per bere male. Verò?

Terug naar blog <

Geen reactie's

Geef een reactie