Ribolla Gialla

Druivenrassen: 100 % Malvasia
Kleur: Sterk intens strogele kleur
Aroma’s: Fruitig met tonen van abrikoos en perzik
Smaak: Droog en rond, harmonieus
Food pairing: Goede aperitief met lichte amuses. Goed te combineren met soepen en gerechten met vissaus
Vinificatie: De druiven worden zacht geperst en de fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten onder gecontroleerde temperatuur tussen de 18 en 20 gr C. Dit proces vindt minstens 4 maanden plaats
Serveertemperatuur: tussen de 10 en 12 Gr C.
Alcoholpercentage: 12%

Malvasia Ridotto

Druivenrassen: Ribolla Gialla
Kleur: Strogeel met groene reflexen
Aroma’s: Delicate neus met bloemige tonen, fris mineraal met sappige tonen
Smaak: Minerale bloemige smaak
Food pairing: Perfecte combinatie met visgerechten
Vinificatie: Na een zachte persing worden de druiven gefermenteerd onder gecontroleerde temperatuur in roestvrije stalen vaten voor minstens 4 maanden
Serveertemperatuur: 10-12° C
Alcoholpercentage: 14,5%

Wilt u meer weten over de bovenstaande wijnen?

Of wilt u meer weten over de bestelmogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar Raimondo: 06 21 54 12 53