San Felice
1037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1037,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Acqua Naturale / Frizzante 0.75 L

Acqua di Toscana San Felice

Dit pure water heeft bijzondere eigenschappen. Het werd zeer gewaardeerd door de Etrusken die dit water vooral bekendheid gaven vanwege zijn exceptionele therapeutische kwaliteiten,verkregen dankzij de special geologische structuur van de omgeving.

Het San Felice water vloeit namelijk meer dan 10 jaar onder de grond alvorens het naar de oppervlakte komt. Hierdoor ontvangt het alle voordelen van de special mineralen dat het water onderweg oppikt. De Etrusken realiseerden  zich dat dit water hun bron van welbevinden zou zijn, de lichtheid en zuiverheid van het water was een natuurlijk medicijn voor lichaam en geest en brenger van geluk en schoonheid.

Vrouwen waren zeer trots en zuinig op hun lichaam en gewicht en vonden dit een wonder water. Er staat nog steeds een bank voor de bron waar de dames gingen zitten terwijl ze het water dronken en de waterbassins vulden voorhenzelf en de gasten.

Daarom is de naam van de bron nog steeds Fonte Felice (bron van geluk)

Het bedrijf 

San Felice company werd gevestigd in 1964 dichtbij de bron, waarmee het is verbonden door middel van een onderaardse pijp waardoor direct bottelen mogelijk is. Deze constructie, behorende tot het Piazza Navona srl society sinds 2006, was deel van een significante renovatie- en restauratieproject.

De keuzevoor het Bordolese glas voor de fles, het verfijnde label en de ongeëvenaarde kwaliteit van het water – plat, bruis en lichtbruisend – maakt het dat de producten geplaatst kunnen worden tussen de top water bedrijven.

Dit water wordt dan ook geleverd aan de beste restaurants en clubs in Italië, Australië, Canada en Rusland en Nederland.

Wilt u meer informatie over de bovenstaande waters of meer weten over de bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.