Goldmuskateller - Klaus Lentsch
Druivenrassen: Goldmuscateller 100%
Kleur: Heldere kleur met groengele reflecties.
Aroma’s: De Goldmuskateller bekoort met zijn unieke muskaataroma. Droog en pittig in de mond, toont de wijn zich als een positieve verrassing. Uitgesproken aromatisch, bloemig, met uitgesproken muskaattoetsen en hints van rijp tropisch fruit.
Smaak: Medium-body en een harmonieuze smaak. frisse, droge, zeer intense en langdurige afdronk.
Food pairing: Stevige voorgerechten, gerookte vis en wit vlees, hij is ook geliefd als aperitief.
Vinificatie: Zorgvuldig oogsten in de wijngaard is het eerste vereiste om het persen te laten beginnen. Na een zorgvuldige ontsteeling van de druiven en een korte koude maceratie, wordt de most voorzichtig geperst. De temperatuur van de most wordt geregeld op ongeveer 17°C en dan kan de gisting beginnen. De volgende maanden rijpt de jonge wijn in stalen vaten onder veelvuldig roeren van de fijne gist. Rond april van het volgende jaar wordt de wijn gebotteld.
Rijping: In stalen vaten met zijn eigen gist, later in de fles.
Alcoholpercentage: 13,0%
Serveertemperatuur: 10-12° C
But there are still great limitations in our ability to get the insulin absorbed and control how much insulin gets absorbed, Ratner said donde comprar priligy mexico