Sauvignon - Klaus Lentsch
Druivenrassen: Sauvignon 100%
Kleur: Heldere kleur met groengele reflecties.
Aroma’s: De Sauvignon betovert je met zijn unieke, aromatische geuren en zijn fris bouquet. Aromatische kenmerkende geur, met vlierbes, kruisbes en rijpe tropische vruchten in het aroma.
Smaak: Mooie elegante zuurgraad, minerale en een aanhoudende afdronk.
Food pairing: Voorgerechten, aspergegerechten, groente- en visgerechten schelp- en schaaldieren.
Vinificatie: Zorgvuldig oogsten in de wijngaard is het eerste vereiste om het persen te laten beginnen. Na een zorgvuldige ontsteeling van de druiven en een korte koude maceratie, wordt de most voorzichtig geperst. De temperatuur van de most wordt geregeld op ongeveer 17°C en dan kan de gisting beginnen. De volgende maanden rijpt de jonge wijn in stalen vaten onder veelvuldig roeren van de fijne gist. Rond april van het volgende jaar wordt de wijn gebotteld.
Rijping: In stalen vaten met zijn eigen gist, later in de fles.
Alcoholpercentage: 13,0%
Serveertemperatuur: 10-12° C
Gallstones cause about 40 of cases of acute pancreatitis priligy uk com 20 E2 AD 90 20To 20Buy 20Viagra 20 20Viagra 20Na 20Recepte 20Apteka to buy viagra But developers involved in offshore projects say they face the same cost barriers selling their electricity on to the national grid as onshore windfarms, because Ofgem charges producers far more to use the national grid if they are outside southern England
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.com/el/register?ref=IQY5TET4