Toscana Bianco - Palagetto

Druivenrassen: Chardonnay , Trebbiano en Malvasia
Kleur: Zacht strogeel met groene reflecties.
Aroma’s: In de neus vinden we tonen van groene appel en een mooie frisheid.
Smaak: In de mond mooie zuren en tonen van wit fruit. Een hele makkelijke wijn om alle dagen te drinken.
Food pairing: Goed te combineren bij verschillende antipasti of gerechten met gegrilde groenten en witvlees.
Vinificatie: Zacht geperst om de fruitige en bloemige smaak te behouden. Daarna volgt ongeveer twee weken langzame gisting bij een gecontroleerde temperatuur in stalen tanks waar de verfijning wordt voltooid. Na twee maanden rust in de tanks wordt de wijn gebotteld.
Rijping: In de fles
Alcoholpercentage: 12,5%
Serveertemperatuur: 08-10° C

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie