Vin Santo - Palagetto

Druivenrassen: Trebbiano, 50% Malvasia 30% San Colombano 20%
Kleur: Intense bijna theeachtige kleur
Aroma’s: In de neus gebrande hazelnoot en gedroogd fruit
Smaak: In de mond super zacht, mooie zoet graad met nog een klein frisje.
Food pairing: Te combineren bij oude kazen en desserts van koek (Cantuccini). Of tiramisu.
Vinificatie: De druiven voor deze Vinsanto groeien op de heuvels rondom het plaatsje San Gimignano. De oplage is 2000 flessen per jaar. De druiven worden met de hand geplukt en ingedroogd op vlechtmatten. Heeft 3-5 jaar gerust op houten vaten voor botteling.
Rijping: 3 tot 5 jaar op kleine houten vaten
Alcoholpercentage: 15,5%
Serveertemperatuur: 10-12° C

< Terug naar overzicht

1 reactie

  1. First off I want to say excellent blog! I haad a quiick question in whic I’d like to ask if you don’t mind.
    I was interested to find out howw you center yourself and clear your head prior to
    writing. I have had troubnle clearing my mind in getting my ideas
    out. I do enjoy writing but it just seems like the ffirst 10 to 15 minutes are usially wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations oor hints?
    Thank you! https://odessaforum.Biz.ua/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie