Marsala Vintage 2015 Rubino Supriore - Francesco Heritage
Druivenrassen: Nero d’Avola 100%
Kleur: Dieprood met paarse reflecties
Aroma’s: De neus is elegant, complex en verfijnd met aangename tonen van kersen en wilde bessen, hints van gras, johannesbrood en vuursteen
Smaak: Lief, vers en hartig in de smaak. Hij blijft mooi warm en omhullend. Uitstekende balans en zeer aangenaam met een goed doorzettingsvermogen!
Food pairing: Bonbons op basis van chocolade en Zwitserse gebakjes. Fijne combinatie met talloze tradizionele Italiaanse desserts. Geweldig om te serveren aan het einde van de maaltijd.
Vinificatie: Deze Marsala is de eerste Marsala die gemaakt is van een rode druif i.p.v. de normale tradizionele witte druiven, dit maakt deze Marsala extra bijzonder! Marsala wordt gemaakt door wijnalcohol toe te voegen aan de vergistende druivenmost. Net als bij sherry gebruiken ze voor rijping van de wijn het solerasysteem, een dynamisch rijpingsproces. Wijnen van verschillende jaren worden hierbij gemengd om een zo stabiel mogelijke smaak te verkrijgen. Dit systeem begint in de opslagplaatsen van Marsala. Hier staan de ‘solera’s’ de marsalavaten. De vaten van marsala worden in rijen opgestapeld. Het solerasysteem werkt als volgt In de bovenste vaten zit de jongste marsala en in de onderste vaten zit de oudste marsala. Uit het onderste vat wordt marsala ‘getapt’. Deze wordt dan aangevuld met marsala uit de rij daarboven. Vervolgens wordt deze rij weer aangevuld met de rij die daar weer bovenop ligt. Dit gaat zo door.. De bovenste rij wordt weer aangevuld met de jongste marsala.
Rijping: In vaten voor maarliefs 2 jaar
Alcoholpercentage: 19,0%
Serveertemperatuur: 14-16° C
trezor.io/start
Thank you, I have just been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I have found out so far. However, what in regards to the bottom line? Are you certain concerning the supply?