Nero d'avola isola die profumi - Alcesti
Provincie: Sicilie
Wijnhuis: Alcesti
Druivensoort: 100% Nero D’Avola
De inheemse druivensoort van Sicilie, de Nero D’Avola is een wijn die je dagelijks kan drinken. De druiven groeien op het heuvelachtige gebied rondom Marsala op een hoogte tussen de 100 en 280 M. De druiven worden handmatig geplukt in september.
Kleur: intens rood met reflexen van violet.
Aroma: een mooie neus die in balans is, tonen van rijp rood fruit.
Smaak: een mooie jonge gebalanceerde wijn, licht en fruitig.
Food pairing: roodvlees gerechten, pasta gerechten, zachte kazen. Ook een rode wijn om zo te drinken zonder culinaire begeleiding.
Vinificatie: na de handmatige pluk in september en het ontstelen vindt de maceratie plaats onder gecontroleerde temperatuur tussen de 22 en 24 Gr C. Fermentatie vindt plaats in stalen vaten.
Alcoholpercentage: 13% vol.
Serveertemperatuur: tussen de 18 en 18 Gr C.
Good day I am so delighterd I found your website, I really found you
by mistake, while I was browasing on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for a tremendous post and a alll round enjoyable blogg (I
also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the
moment but I have book-marked it and also added your
RSS feeds, so when I have time Iwill bee back to read a llot more,
Please do keep up the great b. http://boyarka-inform.com/
After I initially commented I seem to have
clicked the -Notify me whyen new comments are added- checkbox and now whenevr a commet is added I receive four mails
with the exact sam comment. Is there a medans you arre able to rejove me from that service?
Kudos! https://11lvs.mssg.me/
I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.